<=Terug

Federatie van Vlaamse KerststallenVrienden

 

KERST POSTZEGELUITGAVE


In 2023 is het 800 jaar geleden dat Franciscus van Assisi de eerste kerststal ensceneerde in Greccio. Om  deze gebeurtenis te herdenken heeft de ‘Federatie van Vlaamse KerststallenVrienden’ beslist om een uitzonderlijk officieel  postzegelvel uit te geven.

Het postzegelvel bestaat uit  verschillende afbeeldingen van kersttaferelen en is enkel te verkrijgen bij de FVKV.

Kostprijs (tarief My Stamp) is 35 euro per vel van 20 zegels, bij bestelling van een grotere hoeveelheid (10 postzegelvellen) kan er een bepaalde korting gegeven worden. Verzendkosten zijn niet inbegrepen.

De vooraf betaling is via de rekening van de Federatie van Vlaamse KerststallenVrienden: BE 76 7895 8149 3695 met vermelding “postzegels 800 jaar St Franciscus” en het aantal stuks. Eventuele verzendkosten worden later aan u doorgerekend, of je kan ze zelf komen afhalen op onderstaand adres(geschatte periode van levering eind oktober).

Bestellen via  Jan Holvoet, Boomgaardstraat 2 Melsele – holvoet.jan@telenet.be voor 15 september 2023, met vermelding van het aantal vellen, uw naam, adres,telefoon en e-mail adres. Bestellingen door verenigingen best samenbundelen en dan doorgeven aan Jan a.u.b.

Al bedankt op voorhand.